Visst ser det fantastiskt gott ut? Nej, det är ingen reklambild utan det är från vår teamdag och den stora frukttallrik som Nada hade fixat till oss under första delen av vår teamdag. Då hade vi “vanligt” teammöte.

När vi hade haft den mer formella delen så var det dags för det lite mer roliga.

2013-05-15

Det blev minigolf vid KAP Studenternas!

130515_03

Vi valde klubbor och körde igång.

2013-05-15

Med mina 47 slag vann jag faktiskt det hela och mitt lag kom etta. Jag gillar minigolf och även om jag inte spelat på många år, så är det någonting som passar mig. Det är kul!

Vi avslutade teamhalvadagen med gemensam middag på Riverside.

En stabbig och rejäl Toast Skagen. Den smakade bra och fick godkänt av de allra flesta.

Huvudrätten var inget annat en en katastrof. Det skulle vara en oxfilé, men jag tyckte det smakade som någonting helt annat. Inte alls gott och jag lämnade en stor köttbit. Jag som ALDRIG brukar lämna mat… det var fler kring bordet som hade problem med köttet och köket blev varskodda av de som hade mer mål i mun än vad jag hade. Inte gott!

130515_10

Efterrätten var någon chokladtjosan som fick knappt godkänt av mig. Den var stenhård och svår att ta sig igenom.

De två glas vin jag drack var dock ok. Vi fick också vänta lite väl länge på bland annat efterrätten och helhetsbetyget kan inte annat än bli underkänt. Inget ställe jag kommer att gå till i alla fall.

2013-05-15

Trots maten så var vi glada i alla fall…

I väntan på efterrätten så tog sig några friheter… (;-)

2013-05-15

På slutet av kvällen så var det vara vi kvar… en trevlig teamhalvdag med minigolf som topp och den falska oxfilén som botten.

Hem i god tid och snabbt i säng. Trötter var jag.

Idag så kände jag mig ganska ok i benet och tog mig en långpromenad på lunchen för att samla steg.

2013-05-16

Uppsala visar sig från sin bästa sida just nu. Fyrisån och bilden är tagen från den nya bron Hamnspången som invigdes i höstas.

Den förfallna ingången till Studenternas IP i Uppsala. Tragiskt att se faktiskt…

2013-05-16

Fin gång- och cykelbana vid Fyrisån.

Det finns några permanenta flytande bostäder i Fyrisån.

2013-05-16

Det märks att jag är i Stadsparken alltför sällan. Denna installation har jag inte sett tidigare. Är det en katt eller ett lodjur?

Mitt högerben klarar alltmer och jag har idag gått mer än 12 000 steg sammanlagt utan att för den skull ha ont. Det känns väldigt bra och jag ska öka på lite nu, sakta men säkert, varje dag som går. Tävlingens slut närmar sig ju och jag vill ju ge så mycket jag kan, både för min egen skull och för vårt lag i stegtävlingen.