Detta är skrivet från iphonen. För min dator har lämnat in för gott nu. Har försökt allt men hårddisken startar allt sämre och nu har jag fått nog.

Det började redan i måndags. Jag städade då ur den så gott jag kunde, men det blev ingen märkbar förbättring. Lampan som indikerar att hårddisken jobbar lyste allt oftare i ett fast sken och allt blev så trögt och ibland gick det inget att göra än att stänga av allt vid dessa tillfällen.

Ett litet men ändå känt tecken som sedan kom vid dessa attacker var det lilla klickandes som upprepades hela tiden, och då speciellt vid detta fasta sken.

Ny dator är redan beställd eftersom jag fick nog idag. Alltid HP för mig. Gillar det märket skarpt.

Eftersom jag numera är duktig på att ta backuper ganska ofta så är det inte så mycket som jag har förlorat. Men det är ju alla dessa installationer och uppdateringar som måste in…

Ny era när det gäller data åtminstone…