Den här bilden älskar jag! Det är känsla det med Madonna.

MDNA-turnén går vidare och igår var det den 19:e spelningen i Paris. Rykten säger att den konserten filmades för DVD. Hoppas det för den köper jag på direkten. Fina minnen som då förstärks med min egen upplevelse med The Queen of Pop! Minnen för livet.

Inledningen med klockor, munkar och sen en underbar version av Girl Gone Wild slår det mesta. Gillar också fortsättningen som är Revolver väldigt mycket. Däremot så är Gang Bang och dess koreografi lite för mycket för mig. Så den bryr jag mig inte så mycket om.

När hon är ombytt till hejarklacksledare och drar igång Express Yourself så är jag med på noterna. Underbar mix med Born this Way och Shes not me. Högsta betyg! Turn up the radio har alltid varit ok för mig, inte mer… men jag måste säga att den stiger och är riktigt bra radiopop.

Vouge bländar mig och jag gillar det jättemycket. Går det att misslyckas med den pärlan förresten? När hon tar ner Like a virgin så njuter jag och det blir riktigt känslosamt. Gillar den versionen jättemycket live. En av höjdpunkterna! Avslutningen med Like a prayer och Celebration är liksom pricken över succén. Versionen av Celebration är inte dum alls.

En röd tråd finns det som handlar om att gå från mörker till ljus. En linje som jag gillar och som speglar livet så väl, när det går bra för en. En väg som alla någon gång kommer att vandra illustrerar hon så bra genom sin musik. Koreografin och dansarna är suveräna tillsammans med Madonna.

Hade jag resurser så skulle jag absolut passa på att se henne en gång till. Men nu får jag istället njuta av klipp och det som visas på nätet. Det är inte dåligt det heller…

Relaterat:
Hela konserten finns på YouTube ihoppklippt av flera fan!