Stämningsbild

Idag så var det 19 år sedan jag gifte mig. Mycket från den dagen finns kvar hos mig och en sak som är speciell för mig var att alla mina “släktingar” och vänner var där. Alla som till den dags dato 12 juni 1993 hade betytt någonting för mig i mitt liv. När jag tänker tillbaka på det så är det ganska märkvärdigt. Men det var då och enda gången.

Visst grubblar jag lite extra en dag som denna. Tanken på att alltid få leva ensam i fortsättningen är tuff och tanken på detta med livskamrat känns jobbigt. Finns det verkligen någon därute för mig? Tanken svindlar om det nu är på det sättet att det inte gör det. Känns som sagt väldigt tungt en dag som denna.

Finns liksom inte så mycket mer att säga när datumet är den 12 juni och jag fortfarande saknar en livskamrat, en som verkligen känns i hela mitt väsen. Tvivlar på att det finns någon sådan gåendes just nu på detta jordklot.

Felix
Felix lägger sig varsomhelst. Verkligen varsomhelst!

Avslutar positivt med fina Felix som verkligen kan sova lite varstans… (;-)