Tre konserter är genomförda och mina intryck blir allt positivare. Nu har jag kollat klipp och faktiskt satt ihop hela konserten i rätt ordning genom YouTube-klipp.

Faktum är ju att belackarna och de som kallar henne för både det ena och det andra inte alls vet vad det pratar om och det inkluderar både människor som recenserar utan att överhuvudtaget tänka på helhetsbilden och sådana som alltid vet bäst och det går ju alltid bort, eller hur?

Kolla själv de klipp du vill, de är satta i rätt ordning. Madonna ger allt och hon bryr sig verkligen om att fansen ska få en show som de aldrig ska glömma och sen kan man kalla det själlöst och jag vet inte vad men för mig är det så livgivande för MIN själ och jag bara längtar mig en månad framåt i tiden. För då ska jag få uppleva allt, i den gyllene cirkeln… (;-)

Vi är så många som blir lyckliga av The Queen of Pop! Så nu kör vi, kolla:

Den fantastiska inledningen följd av Girl Gone Wild:

Revolver

Gang Bang, Papa Don’t Preach och Hung Up

I Don’t Give A ****
(There’s only one Queen and that’s Madonna!)

Best Friend / Heartbeat (INTERLUDE)

Express Yourself  och Give Me All Your Luvin”

Turn Up The Radio

Open Your Heart / Sagara Jo

Masterpiece

Justify My Love (INTERLUDE) och Vogue

Candy Shop/Erotica

Human Nature och Like A Virgin (Waltz)
(Älskar detta klippet!)

Nobody Knows Me (INTERLUDE)

I’m Addicted

I’m A Sinner

Like A Prayer
(En fantastisk fanvideo)

Celebration

Vad gillade du bäst? Och allt detta ska jag få se i juli! Fatta att jag längtar! Efter att ha sett alla dessa klipp så är jag än mer övertygad att detta ska jag se, även om det blir det sista jag gör..

Hon är ju helt fantastiskt denna stora artist och själ. Hon ger så många av oss så mycket. Som jag sagt så många gånger tidigare, så är hon en livräddare, en som gör skillnad med sin musik och sitt sätt.

För mig är det så. Hon gör skillnad i mitt liv. Och i detta är jag inte unik.. jag vet att hon hjälper många med mitt sätt och sin musik.