2012-04-07

Med håret åt alla håll var jag redo att hiva in påskmaten.

Påskafton 2012

Sill i olika sorter, ansjovis, lax och de obligatoriska ägghalvorna. Måste alltid ha ägghalvor och de går bra året runt, till alla högtider. Hade dock glömt gräddfilen till denna påsk, men det gick ner i alla fall…

Julmat?

Prinskorv och köttbullar. Maten skulle kunna ha varit från julen. För det är ju egentligen ingen större skillnad. Vi var en liten familj i år. Jag och äldsta dottern satt ensamma och för mig var det bra eftersom jag annars troligtvis hade hoppat över allting. Att sitta och laga mat till mig själv eller dona, det känns inget kul.

Påsken blev lite rumphuggen i år, men det kanske är så här det kommer att bli i framtiden nu? Midsommarafton brukar också vara på ett annat sätt numera. Inte heller något som jag firar om jag är ensam. Högtider förutom julen blir ju lite hur som helst beroende på om jag har något barn hos mig.

Tog mig ut idag i alla fall och gick som en furie. Ska göra om det i morgon. Det känns bra.