Nu är videon här!!

Det är som att flytta sig tillbaka till i början av 1990-talet. En smak av Vouge-eran får jag när jag kollar in Madonnas nya video Girl Gone Wild. Det är snyggt och fräscht och det känns som om Madonna gått i baktid. Hon är otroligt vältränad och ser bra mycket yngre ut än vad hennes egentliga siffror visar. Det enda jag stör mig på är rökningen. Det tycker jag känns omodernt och något som inte hör 2010-talet till. Men för övrigt är det mumma rakt igenom att se både Madonna och de vältränade pojkarna tillsammans i både dans, smek och myserier… (;-)

Det har ju uppmanats att Madonna ska bojkotta S:t Petersburg och inte uppträda där. Detta för att de stiftar lagar som begränsar människor att älska dem de vill. Att i den staden vara homo- eller bisexuell är någonting man inte får eller ska prata om och man är mindre värd som människa.

Hennes svar på detta är ytterligare en av anledningarna, förutom musiken, till att jag beundrar henne så mycket:

I’m a freedom fighter.
My show
My …songs
My work
My art
Is all about freedom of expression
Freedom to choose to speak to act
Always with humanity and compassion
I will come to St. Petersburg to speak up for the gay community, to support the gay community and to give strength and inspiration to anyone who is or feels opressed.
I don’t run away from adversity.
I will speak during my show about this ridiculous atrocity

Hon är så fantastiskt på många sätt och här visar hon på ett aktivt sätt vad hon tycker om homofober och sådana som tror att de med lagar kan få människor att förminska sig själva och inte våga stå för den man är!

Nu är det bara 5 dagar kvar till nya plattan, MDNA!