Frustrerad måndag

Tung måndag. Frustrerad men träning i att “gilla läget”.

Sjuk pojke. Snöhelvetet tillbaka. Fläskförminskningsprojektet gav tvärbroms. Upp 0,6 och jag fattar ingenting.

2012-03-19

Frustrerad. Ut och handla trots allt. Måste ju se till att det finns mat hemma. Vädret är inget vidare som ni ser.

Positivt då? Jag är med mina barn och jag älskar dom. De går ALLTID först. ALLTID!!

2 svar till “Frustrerad måndag”

  1. Ponze: Bra jobbat. Följdfrågor: När började du? Hur lång tid tog dessa 40 kilo att få bort? Vad gör du idag rent mentalt för att orka driva dig vidare? Har du fått in detta som en del av livet? Knep? Jag är ju med i Aftonbladets Viktklubb nu och där ska man väga sig en gång i veckan och kolla kistmåttet varje månad. Det kommer jag att fortsätta med, men jag förstår ditt sätt att resonera. Mitt projekt har inget val längre. Jag kan inte misslyckas den här gången. Det finns inte på min karta. Misslyckas korta stunder kanske, men inte i långa loppet eftersom jag inte har något val längre. Tack för inspirerande ord ”Ponze”!

  2. Jag har själv gått ner drygt 40kg utan mirakelkurer och soppdieter. Observera gått, då jag började ”äta rätt” och samtidigt ta långa promenader. Kilona försvann allteftersom, men ibland upplevde man naturligtvis platåer.

    Mitt absolut bästa tips till dig är att strunta i vågen. Strunta öht i tänket om exempelvis ”ett kg i veckan”. Fortsätt fokusera, se dig i spegeln då o då, ta ett måttband och mät runt magen. Det ger mer rättvisa än att ställa sig på en våg i tid och otid som inte tar hänsyn till vätska i kroppen, ökad muskelmassa osv osv.
    Jag kan garantera att det är där du kommer se resultaten,upp på vågen en gång i slutet på månaden istället.

    Ett par tips på vägen och jag hoppas ditt projekt går vägen, blir uppriktigt glad när jag ser hur människor ”tar tag i sin situation” hellre än att svälta ner sig 10kg på soppdiet för att sen fastna i samma gamla mönster som gjorde en överviktig.

    /P

Kommentarsfunktionen är stängd.