Maxi och jag i morse.

120306_02

I morse på väg till jobbet så gick jag av ytterligare en hållplats tidigare för att få mig en redig morgonpromenad. Men inte fan kom jag upp i önskade 30 minuter. Det fattas fortfarande 7 och det slutar väl med att jag går hela vägen snart…(;-)

2012-03-06

Vädret var fantastiskt i morse. Jag pinnade på och lyssnade samtidigt på mina favoriter som du finner här (för dig som har Spotify).

På tal om Spotify. Måste säga att dom verkligen värnar om mig som kund. Jag hade lite störningar för ett par dagar sedan då mina spellistor försvann. Problemet varade kanske några minuter och jag tyckte inte att det var något att yvas över. Men Spotify mejlade mig (och säkert fler som fick problem då) och ursäktade sig genom att ge mig 2 veckors förlängd lyssning på mitt abonnemang. Sen har de skapat en spellista med namnet “We love you”… (;-) Tala om kundservice! Frågan är vad de gör om jag har problem en hel dag?! (;-)

2012-03-06

På väg in mot de centrala delarna av Uppsala.

120306_05

Bild tagen från ett av våra stora fönster på jobbet, ut mot Samariterhemmet och Dragarbrunnsgatan.

Felix är hungrig och väntar på att husse ska bli klar med middagsbestyren.

Intensivt på jobbet idag. Jobbat mycket med skrivare och deras egenheter som ibland är lite märkliga. Min egen nyfikenhet består och det härliga är att jag verkligen får det jag ger ut. Är jag glad och positiv så får jag det tillbaka av medarbetarna. Ett mejl gladde mig speciellt där jag fick beröm från en person som aldrig uttryckt någonting liknande till mig. *vågen*

Fläskförminskningsprojektet går nästan av sig själv numera. Bara jag är ärlig mot mig själv och skriver in allt jag stoppar i mig så funkar det. Idag hade jag problem att nå upp till mitt kaloritak, men lite beasås gjorde att det gick bra (och lite till… (:-))