Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har fått en liten dotter. Klockan 04:26 så kom hon till jorden och hon var 51 cm lång och vägde 3 280 gram. De kom till sjukhuset 00:50 och sedan måste det ha gått fort. (;-)

daniel-och-victoria

Prins Daniel hade en presskonferens vid 7-tiden och han var verkligen stolt som en tupp. Han var påtagligt rörd och berättade om sin dotter och att allt var bra. Han tackade alla som “på ett tydligt sätt delat vår glädje”. Victoria mår strålande och allt har gått väldigt bra. Han klippte av navelsträngen och namnet kommer att avslöjas i morgon eller i övermorgon. Kungen och drottningen är väldigt glad och han sa också att de har ett stort behov att vara lite själva nu ett tag och uppmanade media att “vara med på det”.

Klockan 12 idag så skjuts en salut 42 gånger från Skeppsholmen. För Sveriges nya prinsessa.

Kungahuset ska vi ha kvar och bevara. Det ger glädje åt människor och de kostnader som vissa alltid gnäller över får vi igen mångdubbelt genom vad de ger oss vanliga dödliga.

Slutrapporterat från rojalisten i förorten! Idag är en glädjens dag och självklart så ska detta firas på något sätt!

Stort grattis till Victoria och Daniel!