Så var vi då hemma igen från London. Det var en mycket lyckad resa med många promenader, mycket god mat och härligt umgänge. Vill ju inte att det skulle ta slut… 9-12 februari känns ändå ganska bra eftersom det var intensivt.

Marble Arch

Via Heatrow Express och fina Paddington station tog vi oss mot Marble Arch där hotellet skulle ligga. Flygningen gick bra.

The Rose Court Hotel

The Rose Court Hotel var helt ok. Trevlig personal.

Detalj inne från hotellet.

Både under torsdagen och fredagen så åkte vi Big Bus Tours. Vi åkte bland annat förbi Kensington, Notting Hill, Royal Albert Hall och Kensington Palace där Lady Di bodde.

Harrods

Vi åkte även förbi Harrods.

Det kanske är svårt att se men på torsdagskvällen så snöade det i London.

Lite snö fastnade i alla fall.

Ett snöigt Hyde Park

På fredagen så firades ett födelsedagsbarn. Vi skulle ta oss åt ett helt annat håll med turistbussen.

Vi passerade kända byggnader av alla de sorter. Jag blandar ihop dem alla, men vet att det var Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Charing Cross, Westminister m.m.

1202_london12

Nelson Column

Tower Bridge

The London Dungeon – som vi inte gick in i… (;-)

Det stora målet var att gå i Towern. Det var en upplevelse.

1202_london19

The Crown Jewels fick man inte ta bilder på och det var vakter överallt. Så för att se några av dem kolla här!

Sen blev det Themsen! Jättekul att åka båt där.

Tog massor av bilder på fina Big Ben, men inte många blev bra.

Sen gick vi tillbaka längst hela S:t James Park, förbi Buckingham Palace och till ett busstopp som skulle ta oss till hotellet. Under vägen så finns denna lilla polisstation.

Här blev det en liten blunder på kvällen eftersom vi inte hittade till The Maze, där vi skulle äta. Så det blev en annan italiensk restaurang som inte heller gick av för hackor. Gott gott…

Primark var populärt. Där var vi några svängar för att handla billigt. På lördagen så glömde jag kameran när vi var ute och gick på dagen. Inte bra så av det finns det inga bilder. (;-(

1202_london24

Avslutar i alla fall detta bildspel med en glad gubbe från lördagskvällen.

Det var fina dagar detta och jag hoppas att det blir fler tillfällen. Som jag tidigare sagt så älskar jag bara av att vara i London. Det är bra för själen.