Madonna kommer att fira USA:s nationaldag i Sverige!

I morse så slog den underbara nyheten emot mig när jag som vanlig kollade mitt twitterflöde. För det är ju där man får nyheterna först numera…

The Queen of Pop ska ut och turnera under 2012 och gör ett stopp hos oss. Ullevi är återigen skådearenan och nu har jag agerat snabbt och redan bokat upp ett hotellrum den kvällen. Biljett får jag tag i på något vis och ett som är säkert den här gången är att jag SKA ha en biljett nära scenen. Kostnaden är som sagt i det sammanhanget egalt. Det ska inte bli det avstånd som det blev 2009. Nu vet jag bättre…

Svenska Dagbladet skriver fint om stjärnan och det viktiga hon gjorde när hon uppträde på Super Bowl. Det häftiga var ju att 114 miljoner tittade på Madonna under Super Bowl och på själva matchen kollade “bara” 111,3 miljoner…haha!

På hennes hemsida kan man se hela turnéplanen. Hon kommer att uppträda även i Köpenhamn, Oslo och Helsingfors.