Min älskade Philis orkar inte mer! Nu har jag sorg. Riktig rakapparatssorg. Min underbara Philis som jag fick när kärleken blomstrade förra seklet, den har nu givit upp. Den har varit med mig länge länge och att nu inse att den klipper skägget med yxliknande hugg är smärtsamt. Den har smekt mina kinder länge men men nu gör det bara ont.

Som löken på laxen så tappade jag den även i golvet så att den nu definitivt gick sönder. Min underbara fina Philishave T788 är död och nu är det bara att beställa en ny.

Jag tror att jag fick den när jag fyllde 30 år. Så den har verkligen varit med mig länge. Jag vet inte hur ni fungerar, men vissa saker blir viktiga och på sätt och vis symboliska för än och min fina rakapparat är en sådan sak.

Tråkigt som sjuttsingen, men det är ju även så med prylar att tillslut så ger de upp. Är ganska säker på att ni själva har saker som ni inte riktigt vill göra er av med, eller? Nu måste jag söka ny apparat och drömmen vore ju att hitta en exakt detsamma, men efter så många år så finns den väl inte kvar någonstans. Fast det blir nog en i Philips-familjen. I like!

Hej då, Philis… vila i frid!