Igår vaknade jag av mobilklockan. Mycket ovanligt. Idag så stängde jag av den utan att riktigt vara vaken, vilket gjorde att jag sov över ca 30 minuter, vilket gjorde att jag fick ta en senare buss. Också mycket ovanligt.

Ljuset gör att jag inte vill gå och sova. Igår kom jag i säng först vid midnatt. Ett litet kattdrama gjorde väl sitt till att det var svårt att sova. Maxi går upp till grannen som har sin balkong öppen för sina katter. Det resulterade i jamande, schasande och blomsprutejakt på Maxi. Jag förstår inte vad Maxi ska upp dit och göra? Helt rätt att de sprutar vatten på honom. Han ska inte gå in där och käka upp deras mat. Det har nämligen hänt tidigare.

Samlar mod. Får nog fortsätta samla lite till. Får se om jag kommer till skott med en grej i morgon.

Ska i alla fall träffa A på stan och föra tillbaka lite pengar som jag förde över på fel konto förut. Pengar som jag nu behöver, men i och med att de hamnade på ett av barnens konton så måste både jag och Anna skriva under. Jag snurrade verkligen till det, men jag behöver pengarna till fredag.

Balder
Balder

För på fredag gäller Liseberg, Ringo Starr och Balder. Tillsammans med yngsta dottern. Ett litet mysigt hotell, en natt. Spännande!

Fast i morgon kväll är det först avslutning för sonen. Nu har han gått ut första klass. Tänk vad tiden går. Fast någon slips blir det inte. Den hänger så fint där den hänger nu.

Lite svalare idag men kvavt. Sa jag att jag älskar detta väder?