Sovmorgon, skäggrapport & Lady Gaga

Katterna släpptes ut vid 7-tiden. Jag var ensam eftersom vi kör lite annorlunda nu gällande barnen. De var alla hos Anna igår (Frida kom till mig för en liten stund sedan) och jag blev liksom inte störd av någon. Tänkte att jag lutar huvudet en liten stund till. Att gå upp vid 7 på en lördag känns ju sådär när man inte har några förpliktelser.

Drömmar om stora jättehus där jag tvingades ta ansvar och där andar regerade i källaren. Jag slog upp mina gröna och trodde mig ha sovit någon timme. Klockan stod på 11:20, vilket betydde ytterligare nästan 4 1/2 timmes sömn. Jag fattade ingenting eftersom jag bara skulle vila lite till. Men utan tjatande katter och ungar som väsnas så var det totallugnt och min kropp behövde tydligen detta. Veckan och de senaste dagarna har tagit hårt både på sömn och psyke. Min kropp tog nog chansen när den fick den…

Skägget växer vidare och det känns faktiskt riktigt ok. Var dock tvungen att ansa mustaschen häromdagen eftersom den bråkade vid intag av föda. Saxen åkte fram… hehehe

Jag kör vidare och satsar på tomte 2011! Antecknar ni? (;-)

Skäggman

Titta på en Lady Gaga konsert igår som SVT körde. Måste säga att jag blev imponerad av henne och den avslappade stilen hon hade gentemot publiken. Hon lyfte dem hela tiden och faktiskt var musiken helt ok. Måste nog ge henne en chans till…

En riktig livsnjutare
I morse tog jag efter Maxi, sov till nästan halv 12.

Maxi i närbild
Vår älskade pälsboll som betyder så mycket.

Evenemang på gården
Grillning på gården idag. Korv med bröd som jag helt missat. Men jag brukar undvika sådana däringa tillställningar så det spelade ingen roll att jag inget visste.

Idag händer inte så mycket. Frida har kommit tillbaka och de andra barnen är kvar hos Anna. Vi tittar nog på ESC själva ikväll. Lugnt och fint. Ska ut en sväng i alla fall… vädret är ok fast det hänger några svarta moln och bara väntar på att få spruta ner mig…

Ikväll hoppas jag på Tyskland! Så att ni vet.. (;-)

6 svar till “Sovmorgon, skäggrapport & Lady Gaga”

 1. Lady Gaga är helt underbar, personligen tror jag inte på att hon skulle vara satanist.
  Om hon motförmodan skulle vara det så rör det mig inte i ryggen. Nästa gång hon kommer till Sverige står vi där igen, Du ( Jerry ) har så rätt i att hon lyfter sin publik, inga divalater där inte.

  Allt Gott.

 2. Totalt olika. Som sagt.. om du anser att Gaga är satanist då är ju halva musikindustrin det. Vad är liksom syftet för henne att vara det?

  Anna, jag skickar dig en länk. Kolla texten. För mig bland det mest toleranta och människovänliga text jag läst och lyssnat till på länge: https://jerryolsson.wordpress.com/2011/02/12/lady-gaga-born-this-way/

  Läs gärna även Ozzy Osbournes memoarer där han själv säger att det bara var en gimmick och ett sätt att få uppmärksamhet. Ozzy är from som ett lamm egentligen… (;-)

 3. Joodå.. vi såg samma.. men sen ska man alltid se allting ”out side the box” vettu.. man ska inte vara så godtrogen och tro att allting i världen är som det ska. Jag tror absolut inte att det har med avundsjuka med att göra me att folk har faktiskt börjat lägga märke till alla dessa symboler i hennes musik och texter. Utan allting ha med att göra med att vi som är mer öppna i sinnet kan även se sanningen och inte vara så godtrogna och bara blunda och vissla vidare i livet.

  Så.. som vanligt tycker vi helt olika.. 😉

  Och säger istället.. puss och kram kära Jerry..

 4. Anna: Ja du, Anna…. som vanligt så tolkar vi totalt olika eftersom Gaga för mig står för att vara sig själv och våga stå för det. Såg vi verkligen samma konsert? Hon lyfte publiken många gånger genom att säga att vi delar detta och att alla kan komma lika långt som henne och att våga tro på dig själv.

  Satanist tror jag inte ett dugg på. Ilvilja och avundsjuka hos människor som bara ska solka ner och göra människor illa medvetet. Läs texten till ”Born this way” vilket för mig är tolerant och människovänligt.

 5. Joodå.. även jag satt och kollade på Lady gaga igår kväll. Och har ju alltid tyckt att hon e lite speciell och skum.. gillar iförsig hennes musik ibland och skäms inte för det. Men.. efter sett hennes konsert igår ju mer jag tror på att hon är satanist. Nu låter ju detta jätte sjukt.. men samtidigt så har jag surfat runt på nätet om info just om henne hela morgonen och är tydligen inte ensam om dessa teorier. Kollar man bara på hennes musik-videos så är dom fulla med satanistiska, illuminati, frimurare symboler. Och är detta en sammanträffande..? Nej.. jag tror inte det. Och hur många gånger tackade hon egentligen sina fans och publiken igår kväll..? Inte en enda gång! Och varför vill man göra narr utav Guds son Jesus i en utav hennes låtar? Och varför vill man älska Judas?.. asså.. jag kan gå hur långt som helst med alla dessa teorier men slutar där. Vet bara om att jag inte är ensam om att ha öppnat sina ögon om just Lady gaga.

Kommentarsfunktionen är stängd.