Cykeljakt & hårigt fejs

Ellet ville inte testa cyklar igår. Han var inte alls på humör och ett tag trodde jag på ett enda stort fiasko. Stället vi var på dög inte alls så vi testade ett annat efter mycket tjafsande. Där fanns det sådana däringa Lindor-kulor, något snaskigt som Ellet gillar. Han ville givetvis ha kulorna och då såg jag min chans… ….så gick det till när vi skaffade en ny cykel till pojken.

Han cyklade så villigt och testade olika cyklar på det stora varuhuset efter vår deal och snälla R skjutsade oss hem med cykel, ny hjälm och ett lås. Tack för det!

Glad för cykel eller godis?

Så frågan var ju när vi kom ut från varuhuset om det var godiskulorna eller den nya fina cykeln som han var gladast över? Han har ju inte varit så pigg på att cykla tidigare men nu när han har förutsättningarna med en ny fin cykel så hoppas jag att det kommer att gå bättre.

90% klart? Kyss mig...

Reklamen för denna Logan Blast Out! var att 90% av cykeln redan var färdigmonterat och det tänkte jag väl att jag skulle klara av att få ihop. Tala om att jag blev stirrig när paketet öppnades. 90% färdigmonterat? Kyss mig… vore det inte för hjulen så skulle man inte ens se att det var en cykel…

Cykeln färdig!

Jag tackar någon däruppe att jag inte fått en dotter som är lika borta på att montera och skruva ihop som jag är. Jag blir totalt blockerad när jag ska försöka och det blir inte bättre med åren kan jag säga. Men Linn hon kavlade upp ärmarna och satte igång och montera. Titta så fint det blev, och jag är henne stort tack skyldig.

Nu gäller det bara få Ellet att vilja cykla och tycka att det är kul. Han har liksom aldrig varit intresserad tidigare, men nu tycker jag att han är så pass gammal att det är hög tid att ha en egen cykel och dessutom använda den.

När jag tittar mig i spegeln nu så blir jag nästan rädd. Jag har så mycket hår i ansiktet och en viss personlighetsförändring har inträffat. Mustaschen ser inte klok ut, men jag ska härda ut och köra vidare bara för att se hur jag ser ut i fullskaligt skägg med en musche. Bara för att.

2 svar till “Cykeljakt & hårigt fejs”

  1. Angående skägget så kan farbror berätta att man kommer till en fas då det både kliar förfärligt och man ser hemsk ut. Sedan går det över och man blir både snygg och hunkig. Så håll ut.

Kommentarsfunktionen är stängd.