Träffsäker kung & tvättande katter

Måste ju bara dela med mig av när kungen Carl XVI Gustaf svarar på en fråga från slemproppen Johan T Lindwall. Mitt i prick och så oväntat… jag kan nästan känna ända hit hur dum Lindwall måste känna sig efter det svaret från kungen… hahaha!

 

Sen vill jag ju visa upp mina tissar igen. Det kan liksom inte bli för mycket av dem. Felix aka Flexus aka Fimpen och Maxi aka Määgi lät mig filma dem en stund innan jag skulle gå till jobbet. Så renliga och fina…

Mina barn är här nu eftersom vi nu bytit dag i umgängesfabriken. Från söndag till fredag och än så länge så känns det ganska bra. Fredagsmys blir det ju självklart i afton.

2 svar till “Träffsäker kung & tvättande katter”

 1. Anna: Det stämmer att de precis har ätit.
  Starka åsikter som vanligt (;-) och jag höll på att säga att som vanligt så har vi olika uppfattningar. Jag gillar monarkin och tycker de oftast gör ett bra jobb för Sverige. Sen kan man ju tycka att klippet är roligt även om man inte gillar kungahuset… (;-)
  Puss på dig! Hoppas du får en fin helg!

 2. oooh.. va härligt att se ett klipp på dina katter..
  Jag gissar mig fram att dom nyligen har ätit (alltså fått mat) eftersom dom tvättar sig och ska börja sova.. hehehe..
  Klippet om kungen bryr jag mig inte ett smack om..
  Han är ett skämt.. har absolut inget över för vårat kungahus. Avskaffa monarkin NU..!!

  Så.. önskar istället en underbar helg till dig kära Jerry ♥

Kommentarsfunktionen är stängd.