kaftispengar

Idag skulle jag till tandläkaren. Hon med lasern skulle få ta hand om mig och jag hade fått ett dubbelpass för att hon skulle kunna ta det lugnt med mig. Jo, jag har lite skräck för detta och vill helst slippa.

Igår så tänkte jag att jag slår en signal till mottagningen och hör efter hur mycket detta kommer att kosta. Den vänliga damen bad att få ringa upp eftersom hon inte hade några siffror klart för sig. Det skulle tandläkaren veta men hon hade precis en patient. Jag hörde inget mer och ringde återigen upp några timmar senare.

Ni som följt mig under alla år vet att jag inte är någon miljonär och att när det kommer så kallade oväntade utgifter så påverkar det hela månaden. Man kan ju tycka att fixa gaddarna inte är någon oväntad utgift men när jag fick höra hennes svar så backade jag. Den tandläkarrädda delen i mig tog genast chansen att få boka av allting och så blev fallet. Ny tid om en månad och tills dess så ska jag försöka spara lite av de pengar som det kostar mig att få ordning på tänderna.

Jag kan inte sätta mig i en liknande situation som jag haft de två första månaderna i år. Jag orkar helt enkelt inte med det och då får tänderna vänta.