Leker struts för att orka

Lite dammsugning. Lite TV-spel. Tvättar rent barnens kläder inför veckan som kommer. De stannar en dag extra hos mig, vilket jag inte har någonting emot. Torrbloggningen slår nya rekord, jag vet. Men det är som det är. Försöker som sagt var läsa också lite, men “livet” kommer emellan hela tiden. Boken får lida. Fast den är intressant.

Såg på SVT Play i natt och Skavlan. Måste säga att jag gillade Liv Ullman. Så jordad och sådan värme. Ville bara säga det. Jag fokuserar på det positiva och lämnar det andra just nu. Läser alldeles för mycket om människor som gnäller på andra människor. Överallt. Det blir tröttsamt i längden. Leker struts för att orka. Ibland tror jag att man mår bra av det. Inte för alltid, men i perioder. Att liksom gå ner i det lilla och vara där.

Har också suttit med Ellet och ordentligt gått igenom vad han önskar sig i julklapp. Så nu vet jag på ett ungefär. Onsdag och torsdag blir mina två juldagar då allt ska fixas.

Ett svar till “Leker struts för att orka”

Kommentarsfunktionen är stängd.