Det är gott att inte vara ensam

Det finns så mycket ord som bara vill ut, men jag kan inte få ordning på dem just nu. Så det får vara. Min fredag har varit ok. Varken mer eller mindre.

Jag håller näsan ovanför vattenytan. Just nu får jag vara nöjd med det. Tar sats för att klara av dödens månad som snart står för dörren. Att Linn har varit hos mig hela veckan har varit så välgörande. Det är gott att inte vara helt ensam i huset. Just nu är hon ute på kinarestaurang med polarna, men hon väntas hem till idolerna.

I morgon så ska jag städa huset. Det har varit lite eftersatt en tid detta med att städa av olika orsaker. Men i morgon så ska jag ta tag i baksidan samt barnens rum. Jag måste ha mål för att drivas framåt.

En låt som fått en nytändning hos mig är urläckra Ne-Yo med den ljuvliga Beautiful Monster. Speciellt sista minuten av videon är fin när han dansar med alla vitklädda dansare:

Med denna dänga vill jag önska er alla en fin fredagskväll!

Ett svar till “Det är gott att inte vara ensam”

  1. Önskar dig en fin fredag samt hoppas du får en skön helg. Vi är sena ska strax äta, ungarna håller på i köket. Jag har nästan allt mitt städande gjort spar lite till i morgon. Så sa ryggen till mig. 🙂
    Kram på dig.

Kommentarsfunktionen är stängd.