I drömmarnas värld

vattenfall

Ibland vill jag bara sova. 24 timmar. Minst. I drömmarnas värld är jag onåbar. Där händer det jag ibland bara kan fantisera om i vaket tillstånd.

Där finns ett vattenfall. Jag vet precis hur det ser ut. Min oas och min stora dröm. Ibland undrar jag om platsen finns i detta jordeliv. För det är så detaljerat och skulle jag få se en bild så vet jag direkt. Här är det.

Jag sitter liksom under det rinnande vattnet. Blågrönt och mycket fina växter runtomkring. I drömmarnas värld, eller? En dag så kommer jag att få sitta där med alla känslorna. Det vet jag.

Där är också en plan som jag ibland får nosa på. Som ger mig förnimmelser över händelser och sådant som möter mig i så kallat vaket tillstånd. Sällskap, ansikten utan namn. Många gånger vänliga. Ingenting är förgäves, Jerry. Det vet jag ju, men ändå så får jag höra det i drömmarnas värld. Tröst och hjälp när smärtan inte vill släppa taget.

Vi har inte hela bilden. Just nu. Den kommer. Vi får alltid svar.

Ett svar till “I drömmarnas värld”

  1. Kanske drömmarna inte är drömmar i vanlig mening? Kanske lämnar själen kroppen och besöker platser på andra sidan under natten? Kanske är det därför jag inte vill vakna vissa morgnar? Kanske jag vill stanna kvar där jag är? Kanske är det strax efter vårt dödsögonblick vi får den största AHA-upplevelsen? Kanske….

Kommentarsfunktionen är stängd.