Jag älskar Spotify!

spotify Idag har jag upptäckt Spotify. Jag har haft programmet en tid, men inte riktigt tagit mig tid att skapa egna spellistor. Men idag var jag lite sugen på jullåtar och då tänkte jag på Spotify. De kanske har ett gäng?

Sen var jag fast! Spotify är otroligt. Jag älskar Spotify! Allt finns ju för sjuttsingen där och ljudet är kanon.

Att skapa spellistor för det man gillar i olika kategorier är ju skitkul. Och jag hittar så mycket nostalgisk musik så det är inte klokt åt det. Helt lagligt dessutom. Varför köpa CD-skivor när man har Spotify i framtiden? Det blir säkert en avgift så småningom för det är ju för bara för bra detta för att vara sant… jag är beredd att betala för att få fortsätta med Spotify, om det nu blir avgiftsbelagt. Helt klart.

Jag har skapat en egen favoritlista, en med julmusik och en med barnmusik för Ellet. Blir nog fast framför detta ett tag till.

Så roligt att upptäcka något nytt och positivt dessutom.

5 svar till “Jag älskar Spotify!”

  1. Hur lyckades du bli medlem gratis? Måste man inte ha en invite? I sådana fall får du gärna inivitera mig… 😉

  2. Jag hittar inte så mycket på Spotify. Men jag söker väl på väldigt udda saker.
    Jag är lite skeptisk dock. Jag vill äga musiken och kunna bära den med mig.
    Kanske är jag bara gammalmodig.

  3. Tanken är att det inte ska behövas någon avgift i framtiden. Däremot kan det säkert bli lite mer reklam. De är också beroende av att en viss andel användare betalar för premiumtjänsten för att det hela ska gå runt.

Kommentarsfunktionen är stängd.