Partykrasch med Gessle

gessleper Per Gessle släpper en ny platta den 3 december.

Lite spännande blir det, eftersom han själv säger att den är mer dansvänlig än tidigare plattor och att han har försökt att hitta influenser i 70-talets discoera.

Plattan har fått namnet The Party crasher, vilket låter än mer lovande. Detta är hans 7:e soloalbum (demos, samlingar och boxar ej medräknade).

Plattan blir engelskspråkig och redan den 27 oktober släpps första singeln Silly really.

Jag tror att han kan överraska igen, det har han gjort förr. Gessle, som för övrigt fyller ett halvt sekel den 12 januari 2009, har jobbat med plattan i smyg och detta är i alla fall det första jag hör om att det är nytt på gång från denna oerhört kreativa musiker. 

Visserligen har jag varit trött på karln de sista åren, men att han nu flörtar lite med gammeldiscon kan bli bra, det känner jag på mig.

3 svar till “Partykrasch med Gessle”

  1. Jag gillar Gessle, har gjort det ända sen tidiga min ungdoms dagar då jag hade affischer o småbilder på honom o Gyllene Tider uppsatta överallt på väggarna i rummet – hade en crush på Anders Herrlin;-)

    Var i Sundsvall o såg Gyllenes konsert , det här året de drog runt för fulla hus – var det 2004 tror jag…?? Ja, det var MAKALÖST!!

    Så – även om det sista jag hört från den blivande 50-åringen har varit lite halvkasst, så tror jag nog han kan överraska som sagt!!

Kommentarsfunktionen är stängd.