En riktig skitdag. Regn nästan hela dagen. Trött och slut efter gårdagen. Orkar fanimej ingenting psykiskt just nu.

Idag var det prideparad. Jag har gjort detta ett par svängar nu och det räcker för mig. Är ganska kluven till hela spektaklet, även om jag vet att det är en frizon för många under några dagar. Lite tråkigt dock att det hela tiden skall ifrågasättas av människor som inte begriper ett dugg.

På måndag börjar min vardag. Jag är nästan beredd att utbrista i ett jippie eftersom denna sommar för mig har varit ganska plågsam. Min första sommar som halvtidspappa och singel har inte varit så kul alla gånger. Det är bara att erkänna detta.

Så att mötas av rutiner och vardag blir för mig kanon. Nu går jag ju in i andra året som singel och förhoppningsvis så blir det lättare när jag möter högtider och födelsedagar för andra gången under detta civilstånd. För det första året har ofta bara varit jobbigt och ledsamt.

Guldbollen vill invigas. Utan regn. Men jag har sagt till sonen att vi går ut i morgon oavsett väder. Han tycker det skall bli skitskoj och längtar nog efter en blöt match med farsan.