Som ni vet så har jag inget bredband så mina uppdateringar blir glesa.

Fick en kommentar från Glocalnet häromdagen. Det var schysst gjort tycker jag. De förklarade varför det tar sådan tid detta. Se själv:

Hej Jerry

Jag läste din blogg och jag beklagar de besvär du upplever när du inte har din bredbandstjänst.

Jag förmodar att det är en flytt av din bredbandstjänst som genomförs och då tar det dessvärre 20 – 30 arbetsdagar att genomföra flytten. Detta för att bredbandstjänsten först ska kopplas bort från din gamla adress och därefter kopplas in på din nya. En i respektive urkoppling på telestationen tar 10 arbetsdagar. Att jämföra med när du beställer en ny tjänst och det tar ca. 2 veckor att koppla in tjänsten.

Tidsramarna är samma för samtliga operatörer och för bredbandstjänster via Telia Soneras kopparnät.

Du är naturligtvis varmt välkommen att kontakta mig per mejl om du har några övriga frågor om din bredbandstjänst eller om jag på något annat sätt kan vara behjälplig.

mattias.melin@glocalnet.com

Med vänlig hälsning

Glocalnet
Kundrelationer

Mattias Melin

Så det är bara att vänta…