En arbetskamrat skickade mig följande bild som jag tycker är lite läcker:

londoneye.jpg

Han är i London med sina döttrar och de vågade sig upp i Londoneye.

Jag skulle aldrig sätta mig i en sådan där kupa. Som högst är man 135 meter upp i luften och kan se över 40 km åt alla håll om nu vädret tillåter det. Det är säkert häftigt, men jag som är lite nojig för höjder så skulle jag helt klart avstå. Jag tittar hellre på bilder än upplever detta i verkligheten.

Londoneye byggdes för millennieskiftet, och vad jag förstår så var det aldrig meningen att hjulet skulle stå kvar permanent. Men så blev nu fallet och varje dag åker upp till 15000 människor i de 32 korgarna, vilket tar dem cirka en halvtimme.

London som stad däremot är någonting jag ständigt längtar tillbaka till. Nu var det ett tag sedan jag var där och förhoppningsvis så kommer jag att våga sätta mig i ett plan så småningom för att uppleva staden som känns som mitt andra hem.