071002.JPG

Kommer precis från visningen av lägenheten och måste säga att det känns lite jobbigt. Det är inte det att det var fint, för det var det. Kanonsnyggt överallt och riktigt fräscht. Men det som bekymrar mig är att det är ett väldigt stort intresse.

Mäklaren berättade att i söndags så hade 10 st skrivit upp sig och idag var det ytterligare några stycken. Jag vet inte, men det känns som om mitt lilla lånelöfte inte kommer ha en chans. Men jag kommer att bjuda på så länge jag kan så får vi se hur långt det räcker.

Allt är ju nästan nyrenoverat och köket var fantastiskt. Utgångsbudet kommer säkert att rusa iväg så fort budgivningen startar… …så jag försöker se nyktert på detta och inser att jag troligtvis blir kvar i detta skitdyra hus i några månader till… …suck!

Annars finns inte så mycket mer att säga än att stämningen idag är som vanligt igen, när hela den nu krackelerade familjen är samlad tillfälligtvis. Jag vet inte, men jag blir irriterad för ingenting numera och det är ju verkligen ett tecken på att jag vill ha en förändring. Klarar liksom inte av exets sätt att hantera situationen som råder, även om jag gör allt för att försöka förstå.