Det blev en fin dag igår. Varm i hjärtat av alla som kom. Att fira med sina närmaste och liksom ha lite kontroll på födelsedagen fungerade riktigt bra. Många säger att det är bra att släppa kontrollen över saker och ting, men just ett 50-årsfirande känner jag att det var väldigt skönt att ha lite kontroll på, så att det blev precis såsom jag ville att det skulle bli. Och så blev det.

TACK alla som kom (familjen, arbetskamrater och min lilla släkt) och tack alla som har hört av sig på olika sätt via telefonsamtal, meddelanden på Facebook och Instagram. Det känns bra även om jag ibland kanske gör sken av annat, att få en liten hälsning på min födelsedag.

Tog massor av bilder från gårdagen och filmade lite också. Några tänker jag bjuda på här på min blogg. Först hade jag en tanke på att det vore ju ett förträffligt tillfälle att avsluta bloggen med min 50-årsdag, men idag känns den tanken främmande. Så jag kör nog vidare ett tag till, varför inte till 60?! (;-)

2015-11-21

En hemmagjord smörgåstårta bjöd jag i alla fall på. Grundreceptet följde jag men lite eget blev det eftersom den inte riktigt passade mig och mina smaker fullt ut. Köpte också till en liten prinsesstårta (som är min favorit) och små runda ostgrunkor på pinne. På det bjöd jag på kaffe och saft. Några småkakor fanns också tillbuds för de som ville ha sådant.

Barnen var först på plats med födelsedagspresenter till sin gamla pappa. Fina saker och rörande ord. Har inte riktigt smält allt det ännu faktiskt…

2015-11-21

De tre vise män… förlåt arbetskamraterna R, M och Clabbe kom vid 13-tiden. En liten fin tavla av Marilyn Monroe var en av presenterna.

Syrran med son och hennes kompis B kom nästan samtidigt och de hade med sig så fina presenter till mig. Shaka smoothies står på programmet framöver nu…

2015-11-21

Först ut när man fyller år… (;-)

2015-11-21

Har ett gäng ljus som kommer från Sydafrika. De köpte jag för drygt ett år sedan och min tanke var att tända dem på min 50-årsdag. Som ni ser så blev det på det viset.

2015-11-21

Vi fikade och umgicks under hela eftermiddagen. Min moster och Krister från Stockholm kom också och firade mig. Så roligt!

2015-11-21

Mitt köksbord fick bli presentbord. Jag fick så mycket fina saker och en del tänker jag återkomma till i andra inlägg, bland annat den presenten som fick mig att börja gråta. Kaffebryggare (fick 2 st men den ena ska bli någonting annat vad det lider (;-)) med en fin kaffemugg med kattmotiv, en blender, farfarströja, presentkort, ananasblomma, LCHF-bok och dricksglas är ett urval av allt fint som jag fick.

Räknar inte upp allt och från vem, utan jag konstaterar bara att jag är överväldigad av allt som jag fick.

2015-11-21 50 år

En glad 50-åring vid presentbordet.

2015-11-21

Var tvungen att ljusa upp bilden lite så nu ser vad jag sysslar med.

2015-11-21

Det kom mera paket och fina kort på seneftermiddagen.

2015-11-21

Fick en riktig bamsekram av Tofflan som värmde.

2015-11-21

En fin bild på två av mina bästa vänner idag, Tofflan och A. Tänk så det kan bli och tänk så tiden och lite vilja kan förändra saker och ting till det bättre. Så mycket bättre i det här fallet.

2015-11-21

Några av presenterna redan på plats. Provsmakade kaffet som jag fick i morse och det var mustigt och gott!

2015-11-21 Rosor

En härlig rosbukett fick jag.

2015-11-21
2015-11-22 Ananasblomma
2015-11-22

Flera fina blomsterbuketter fick jag. En amaryllis, ananasblomma och en stor fin orkidéliknande uppsättning. Det är härligt att titta på. Ett antal gratulationskort, en inplastad skojgrej från arbetskamraterna samt en inramad dikt som berörde mig mycket vill jag också nämna i floran av gåvor.

Så mycket fina presenter, tankar och ord. Känslor och uppskattning på ett sätt som jag kommer att leva på ett bra tag framåt. Att ha passerat femtio må kännas märkligt, men ni som grattade mig har gjort det lättare, helt klart. Kan liksom inte tacka er nog, för att ni finns i mitt liv och bryr er om mig.

Ikväll så är jag bjuden på middag hos A. Så det är inte slut ännu, utan det blir lite till idag för den nybakade 50-åringen som nu är inne på sitt 51:a levnadsår. Kan ni tänka er… (;-)