Enda gången jag är genuint lycklig, det är när jag står på scenen.

Har precis kollat på dokumentären om Joan Rivers med namnet A Piece of Work och jag kan bara säga att jag älskar henne ännu mer nu! Vilken kvinna, vilken hänförelse för sitt kall, sitt yrke och det hon behärskar fullt ut. Hon visar både styrka och svaghet som blir till styrka just för att hon vågar visa den.

Det jag framförallt gillar med henne är att hon visar ALLT. Hon gömmer sig inte och hon står för den hon är. Hon är så oerhört befriande och vill du själv se dokumentären om henne så finns den här! Jag lovar att du får en annan bild av henne än den vanliga som bara handlar om plastikoperationer, pengar och medveten girighet.

Hon har blivit utdömd många gånger genom åren men kommit tillbaka. Visst, hon är arbetsnarkoman och kommer att hålla på tills hon dör. De kommer att få lyfta henne ut från scenen. Hon är också väldigt aktiv på nätet, hon twittrar frekvent, har en fansite på Facebook och förstås en egen hemsida.

YouTube har så många roliga klipp med henne. Hon är i en klass för sig och jag vill hylla henne efter att ha sett denna fantastiska dokumentär med henne. Hon är en komiker i världsklass.

Läs även andra bloggares åsikter om Joan Rivers, A Piece of Work, dokumentär, komiker, intressant?