Sista tiden har jag känt mig liten och rädd. Vågar inte ta några steg åt något håll alls.

För en tid sedan köpte jag en änglakortlek av Kyle Gray. För mig har den varit väldigt kraftfull och hjälp mig på vägen, men nu är jag förvirrad och orolig inför framtiden, trots att jag tagit ett fint kort två gånger i rad:

Ärkeängeln Mikael som står för så mycket beskydd och positiva egenskaper när man befinner sig där jag är idag.

Har så svårt att tro på det som kommer till mig. Som om jag försöker lura mig själv. Att dra detta kort två gånger efter varandra borde ju vara ett kvitto på någonting, eller är det bara tillfälligheternas spel?

Ni hör, jag litar inte på någonting och i det har mina dagar fortlöpt sista tiden med ångest och katastroftankar. Vågar inte ta några steg alls längre åt något håll. Vad vill jag och vad är mitt mål med fortsättningen? Är som sagt än mer förvirrad än tidigare, trots att jag så gärna vill tro på denna änglakortlek och dess kort som vägleder mig.

Ärkeängeln Mikael, initiera mig till den andliga flamman. [Källa]