Det tillhör inte vanligheterna i mitt liv att jag äter ute både lunch och middag under samma dag. Men igår slumpade det sig så eftersom jag först lunchade med Clabbe på The Loco.

Han gillar inte att vara med på bild, men igår gick det bra även om han inte ser ut som världens lyckligaste (;-). Men det är roligt att ha minnen med bilder tycker jag och då speciellt när minnet mitt inte är som förr.

Vi pratade som vanligt om högt och lågt. Han insisterar på att få vara med när jag ska flytta och ”inspektera” och det tycker jag bara är kul. En gång mentor, alltid mentor (;-)

På kvällen blev det middag på Trattoria Alessandro med syrran, kusin Tim och hans Frida. Ett populärt ställe som tillslut var proppfullt med människor.

Deras vovve Rut Forshed var så duktig under de timmar som vi umgicks. En gång, när ett gäng firades med skönsång på hög nivå reagerade hon, men för övrigt var hon så lugn och fin.

En kul eftermiddag och kväll. Tiden bara flög iväg och vi pratade om så många saker. De är så trevliga att umgås med.

Somnade hyfsat slut i bra tid, men tyvärr har jag just nu en egenhet att vakna mitt i natten och sen inte kunna somna om på ett tag. Tror att det är mycket som går i huvudet på mig just nu. Tur att det är lördag idag. Nu får jag vila lite innan jag ska ner på stan igen och fira ett födslobarn på eftermiddagen…