Sonen och jag tog bussen till mammas och morfars grav. Gjorde fint och satte dit ett par ljung.

Även mormor fick en ljung på graven.

Sen tog vi en ny buss i det höstruskiga vädret mot yngsta dottern som fyllde år. Hon föddes för 28 år sedan och återigen slås jag av hur fort tiden går. Tur att man har minnen kvar i form av bilder och sådant. Det är därför jag är framme med kameran i tid och otid för att ha minnen och komma ihåg.

Dotterns fästman O hade både bakat bullar, kakor och en god tårta. Smakade så gott. Dotterns mormor kom strax efter oss. Vi fikade och pratade en massa. Det blev en del snack om arbetslivet och så. Yngsta sonen är ju på väg ut och dottern berättade också en del om sitt jobb. Modern kunde inte vara på plats eftersom hon jobbade, men vad jag förstod kommer hon senare i veckan.

Mormor gav födelsedagsbarnet en fin blomma, godis och en liten slant. Själv kom jag och sonen med ett stort paket innehållandes flera olika sorters klädesplagg som dottern hade önskat sig. Vi får hoppas att de passar.

Ett gratulationskort föreställande en söt misse och en liten orange blomma hade vi också med oss.

Ett par timmar går fort. Mörkret hade börjat falla och vi åkte hem. Där hade det varit drama med höga ljud och sådant uppifrån. Skönt att vi inte var hemma.