Yngsta blir vuxen – en 18-åring firades

Elias och jag på Pinchos

Idag för 18 år sedan föddes Elias, min yngsta son! Det var precis att han blev ett julibarn eftersom han väntade till 23.21 på kvällen med att ”komma ut”.

Nu är han alltså myndig! Firandet delades upp men till min stora glädje samlades vi alla (förutom Linn som bor i England) på kvällen för att tillsammans fira födelsedagsbarnet på Pinchos i stan.

Men det började med att jag och Frida firade med paket och skönsång på morgonen.

Från mig fick han en ny iPhone SE med tillhörande mobilskydd. Den gamla var från 2015. Frida köpte två fina tröjor åt honom från New Yorker. Till allt detta ett gratulationskort med en ros på och skönsång från oss båda.

Anna med en jättedrink. I bakgrunden sitter U och Johan.

På kvällen firade vi födelsedagsbarnet på Pinchos. Smårätter och umgänge även om vi fick två skilda bord för att vi var så många. Alla utom Linn var som sagt på plats och det kändes väldigt bra att alla var samlade och firade Elias födelsedag.

Lite minnesbilder från Elias liv:

Elias döps av Allan Karlsson 2002
Elias på sin 6 årsdag 2008.
Elias 2013
Elias på sin 15-årsdag 2017.
Elias på sin 18-årsdag när vi firade honom på restaurang!

Elias är mitt yngsta barn och nu är även han myndig. Nu har jag inga kvarvarande barn så att säga och alla är vuxna. Det går så fort allt numera tycker jag så det gäller att hänga med.

Att Elias liksom mina andra barn varit viktiga i mitt liv behöver jag väl inte ens nämna. Ödmjuk, klok och alltid reflekterande. Nu kommer han under en tid att flytta hem till sin mamma i stan eftersom skolan snart drar igång och nu ska de ju vara på plats igen. Han har bott hos mig sedan i mars och det har varit en välsignelse men nu blir det någon helg då och då under hösten. Han är alltid välkommen till mig.

STORT GRATTIS Elias på din 18-årsdag!