Gamla Stan och terapi med A. Psykosyntes där helheten står i centrum. Någonting har ”lossnat” inom mig och det är omvälvande i mest positiva känslor. Det händer saker inom mig. Vågar stå kvar och ”ta fajten” alltmer ger resultat i vardagslivet och detta med att våga på många olika områden. Det är så häftigt det hela när jag själv kan se förändringarna efteråt och då också jämför med hur det såg ut för några månader sedan.

Hade tur med vädret även idag under mina promenader från och till terapin.

Stortorget var fylld av människor vid lunchtid.

Västerlånggatans sista bit mot Mynttorget och Riksdagshuset.

Riksdagen öppnade för höstterminen och det var lite mer drag än vanligt utanför.

Musik på Mynttorget dagen till ära.

Mot Riksgatan och Riksdagshuset.

Stockholms Centralstation till höger och Vasagatan till vänster, omgärdas av taxibilar i massor.

Promenaderna till Gamla Stan och sen tillbaka till Stockholms Centralstation har varit bra för mig. Motion och att ”rensa skallen”. Numera har fjärilarna i magen försvunnit på promenaden dit och ersatts av en nyfikenhet och faktiskt en längtan på ett plan. Tänk att kunna vara sig själv helt och hållet och känna fullständig tillit till en annan person. Det är en ynnest och en stor gåva jag nu har fått i mitt liv. Den tidigare skräcken att vara helt naken känslomässigt inför en annan person har förvandlats till allt positivare känslor inom mig. Befrielse och tacksamhet istället för skräck.

Idag var det 24,3 grader i Uppsala. Varmast i hela Sverige. Bara det gör ju att humöret stiger…