Födelsedag för yngsta sonen

Min yngsta son fyller idag 17 år. Stort grattis på födelsedagen, Elias!

190731 Elias17

Han är hos sin mor, så mitt firande får vänta tills på fredag, då han kommer till mig. Förra året kunde jag och barnets mor fira honom tillsammans vilket tyvärr inte är möjligt idag. Så i hans rum hos mig väntar paket på honom och ett gratulationskort som jag får ge honom på fredag.

Har bilder från när Elias fyllde 5 år! Är glad att vi höll ihop på det sättet som vi gjorde när barnen var små. Det tror jag var viktigt för dem. De är nu vuxna och Elias är bara ett år från att vara myndig. Helt obegripligt hur tiden rusar, men det gör det också lättare vid högtidsdagar i framtiden.

Min älskade son firas alltså på fredag av mig då han kommer för att vara hos mig i 14 dagar. Efter det tar vi saker och ting på det sätt som är bäst för Elias och på det sätt som han vill ha det. Att fylla 17 år är ett år ifrån att bli myndig. För mig har Elias alltid varit den kloke och den som tänker efter före så att säga.

Min fina kloka son, hoppas din dag idag blir kanoners!