Firande av födelsedagsbarn

Frida 22 år

Klädesplagg gånger 2, sminkväska och en handgjord tvålkopp i rött hjärta. En stolt faders presenter till sin yngsta dotter som han älskar så mycket.

Elias och jag tog oss till Anna tidig eftermiddag för att fira Frida som fyllde år. Det första jag noterade var hur fint hon hade det i sin nya lägenhet. Det kändes ombonat och väl planerat.

Frida 22 år

Tofflan serverar födelsedagsbarnet en bit tårta. Det kändes väldigt fint att få ge Tofflan en kram IRL efter det att hennes mamma lämnade jordelivet för ett par dagar sedan. Att hon kom och orkade fira Frida en stund trots sorgen gladde både mig och Frida väldigt mycket.

Frida 22 år

Hallontårtan var superfärsk och smakade mumma.

Frida 22 år

När man blir äldre blir paketen allt mjukare. Födelsedagsbarnet fick flera olika klädesplagg samt en liten slant vad jag förstod av mormor.

Hela familjen var på plats förutom Linn som denna höst pluggar i England.

Frida 22 år

Traditionen är alltid att födelsedagsbarnet får bestämma middagen. I år stod det hemkörd pizza på programmet. Marinara, Orientale, Vesuvio och allt vad läckerbitarna hette…

Frida 22 år

Dagen eller det var tidig kväll avslutades med en kopp kaffe. Lucifer var med och kollade in om det fanns några pizzabitar över.

Elias och jag tog sedan bussen hem till byn. Det är ju lite annorlunda nu mot tidigare år och då kunde man gå hem när det passade. Frida verkade nöjd över sin födelsedag och jag hoppas att presenterna föll henne väl i smaken.