Englandsresenär med fika

Soligt i Uppsala

Klarblå himmel på förmiddagen när jag var på väg till mitt andra besök hos Dômentandläkarna. Nu gäller det att smida medans järnet är varmt.

Nya plåtar med speglar och bilder som visar hur jag ser ut i käften. När vi gick igenom allt så ville jag knappt titta på eländet. Inte klokt egentligen hur jag har behandlat mina tänder.

Men nu har vi en plan. Det kostar en del, men slår vi ut det på de år jag inte gått till tandläkaren så blir det inte så farligt. Nu är det också klart att en visdomstand är så illa däran att den måste tas bort med tandkirurgi. En remiss är skickad.

Det är inplanerat 8 besök till och sammanlagt blir det 10 gånger jag kommer att gå hos tandläkaren. I detta ingår två besök hos tandhygienisten (som kan bli fler beroende på hur illa det är med tandstenen).

Jag har mig själv att skylla över att jag har satt mig i den här situationen, men nu kan jag reda upp det mesta, innan det är helt kört. Det känns ändå bra mitt i allt.

160914 Fika

Elias och jag fikade tillsammans med Carro, Fredrik och Jace när Linn kom och hälsade på inför sitt stora äventyr igår.

För på lördag ska hon flytta till Bradford, England under 12 veckor där det blir studier i medieproduktion på deras universitet.

Jace och Linn

Innan det så kommer hon och hälsar på pappa sin, här tillsammans med härliga Jace.

Jace och Linn

Jace är en riktig solstråle.

Jace

Guldklimpen kryper och är väldigt aktiv just nu. Ni ser ju, vilken ängel!

Linn kommer tillbaka på fredag till mig med en kompis för att sova över och sen på lördag morgon så är det dags för England.

Hon gör sådant som jag själv önskade att jag hade vågat göra i hennes ålder. Beundrar hennes initiativförmåga och lust för livet och lärandet. Hon är fantastiskt i mina pappaögon.

Det är skifte i umgängesfabriken i morgon. Om jag har kraft så kanske jag åker till syrran på lördag, vi får se.