Flyttkarl för en dag

Anna, Johan och Elias flyttade igår in till stan. Vi höll på från tidig morgon till sen eftermiddag. Det känns väldigt bra att jag kunde hjälpa till med denna flytt.

2016-08-01

Johan och L vid den hyrda lastbilen. Det blev tre vändor allt som allt. På det gamla stället höll samtidigt en annan familj på att flytta in samtidigt i en annan lägenhet, så vi fick turas om med hissen. Men det funkade bra och alla slet på bra med allt bärande.

2016-08-01

På det nya stället var det en trappa upp. Det gick bra att få upp alla möblerna och kartongerna och där anslöt även Carro & Fredrik. Tofflan och I-M körde saker i sina bilar fram och tillbaka. Det flöt på fint och vi hann med allt under en dag.

2016-08-01 Flytt

Det var full aktivitet på nya stället.

2016-08-01

Katterna fick åka med sista svängen. Här på plats och nog var de lite avvaktande så länge jag var kvar åtminstone, Mini och Lucifer.

2016-08-01 Flyttpizza

Som avslutning bjöds det på pizza. Den satt fint kan jag säga och nu är gubben än längre från sin LCHF-kost. Men det blir nya tag nästa vecka då jag börjar att jobba igen.

Var så tacksam över att Tofflan skjutsade hem mig efter denna fysiskt aktiva dag. Hade svårt att varva ner när jag kom hem på kvällen och har sovit ganska dåligt. Det beror främst på att kroppen värker efter allt bärande.

Tankarna är positiva när jag tänker på allt sammantaget. En ny epok är nu inledd…