Yngsta blev 14 år

Exakt klockan 23.21 för fjorton år sedan föddes Elias. Idag var det hans dag och vi firade honom med paket och tårta.

Grattis på födelsedagen, Elias!

På grund av förestående flytt i morgon så kom Elias och Linn till mig redan i går. Detta för att kunna fira 14-åringen utan flyttkartonger och kaos direkt på morgonen såsom traditionen erbjuder. Anna jobbade dessutom till 16.00, så vi bestämde att fira födelsedagen hos mig det här året.

Elias 14 år!

Linn och jag sjöng. Gratulerade födelsedagsbarnet med paket.

Elias 14 år!

Pengar på Steamkontot, tavla med Rihanna, musmatta och godis fanns i paketen.

Elias 14 år!

På seneftermiddagen kom mamma och Tofflan för middag och fika. De hade också med sig flera paket åt födelsedagsbarnet. Fina kläder (bland annat en Rihanna-tröja), godis (Sallygator en favorit) och ännu mer pengar in på Steamkontot.

Elias 14 år!

Hallontårta som var så färsk och god bakades efter middagen. 14 ljus såklart!

Elias 14 år!

Energinivåerna är skyhöga när vi skojar och flamsar om det mesta. Elias stannar kvar hos mig i natt medan de andra åker hem och sover hos Anna i hennes gamla hem för sista gången. De har en del att stå i inför flytten i morgon.

Nu har vi firat av familjens yngsta medlem och han är redan 14 år! Tänk vad åren går fort. Nästa gång är det en 22-åring som ska firas…

I morgon så ska jag agera flyttkarl och bära, redan från 08:30. Det kommer att bli en intensiv och spännande dag. Ett nytt kapitel inleds i Annas liv.