2016-05-06 Trädet

Mitt favoritträd börjar att bli grönt. Passerar det varje gång jag handlar på ICA. Ett år tog jag en bild av det varje månad för att sedan sammanställa det i en egen post. Ja, jag gillar detta träd av någon anledning och hoppas verkligen att det får stå kvar. Grannträdena har de nämligen huggit ner…

160506_hacken

När jag åkte till jobbet igår morse var det inte alls så grönt som det var när jag kom hem. Häcken växer fort nu…

2016-05-07 Mini

Hälsade bland annat på Mini idag. Fikade med A och yngsta sonen. Lämnade papper och pratade lite om nästa vecka, då jag ska iväg på studieresan till Israel. Behöver kattvakt nämligen och nu är det fixat genom att familjen ställer upp. Så tacksam för detta.

2016-05-07

A har nätat in sin balkong för katternas skull. Men emellan maskorna ser man det nu blommande och ståtliga trädet. Vackert!

För andra gången joggade jag lite mer än en mil på min runda tidigare i morse. Det beror på att jag förra gången började jogga i elljusspåret igen och då blir min sträcka cirkus 11 kilometer, dvs en kilometer längre än vad jag brukar jogga.

Den terrängen är också lite tyngre och det skyller jag på nu när mina tider blivit lite sämre. Fast idag var jag mer på hugget trots allt och det kändes bättre, även om jag är en bit från mina bästa tider nu. Efteråt känner jag dock att jag inte är ungdom längre.. det känns om jag säger som så att jag varit ut och rört på fläsket i över en timme.

Fåglarna kvittrar, värmen är här och jag bara älskart. Såg någonstans att det fram mot tisdagen skulle bli högsommarvärme på sina håll, det vill säga 25 grader. Då är jag inte i landet ens, men tror mig få ytterligare en 5-7 grader där jag kommer att befinna mig. Har lite svårt att greppa att om drygt 2 dygn så befinner jag mig i Israel…