Till alla belackare och hatare som försöker smutskasta Madonna och sprida falsk information om henne och hur hon mår, det gäller även svensk media som hakar på utan någon som helst bakgrundskontroll.

Är nu så irriterad att jag inte tänker länka till slaskartiklarna, där ålder, alkohol och att hon tappat greppet dominerar rapporteringen. Ingenting av detta är sant, ja hon är 57 år, men vafan, vem snackar om Springsteens och Dylans ålder på samma sätt?!

Hon verkar vara allmänt villebråd så fort allt inte är perfekt. Hon genomgår just nu en av de tuffaste perioderna på det privata planet, och visst påverkar det henne. Men inte på det sätt som många nu försöker få det till och att hon spårat ur totalt.

Återigen har detta med att hon är kvinna en betydelse, även att hon är gammal verkar många har hakat upp sig på. Då får man inte bete sig som Madonna gör. Det är helt klart att många haters hugger till så fort de får chansen. Patetiskt är det.

Läs artikeln och begrunda om Madonna varit en man, hur hade det låtit då? Blir så förbannad på att hon alltid ska få klä skott för sin ålder och att hon är kvinna! Madonnahatarna kan fara åt helv*te på ren svenska!

Den här artikeln med namnet The real story behind Madonna’s “meltdown” tar sig tid och berättar om hur det är med alkoholen och hennes uppträdanden i Australien. Men det är väl inte roligt att få en nyanserad bild, när man kan smutskasta och göra illa?

Madonna mår inte bra just nu, men att anklaga henne för att inte sköta sitt jobb och strunta i fansen, då kan jag inte vara tyst eftersom det inte är sant.

”Firstly, you simply cannot be “drunk” at a precision pop concert like Madonna’s. The two hour event is choreographed to the millisecond. Any wrong move or wrong cue could result in a serious accident.”‪

Även Inquisitr skriver nu om Madonna och snacket kring hennes drickande på scenen:

One can argue that Madonna is very depressed right now due to her custody battle. However, anybody who thinks Madonna was drunk at her Rebel Heart Tour stop in Australia Saturday evening is wrong, at least according to people who were actually there and people who actually watched videos from the show.

Hon har 4 konserter kvar nu på sin Rebel Heart-turné. Sen kan hon åka hem och ta hand om sin familj och läka såren som blivit. För mig är hon alltid min rebel heart och mitt hjärta har hon för evigt!