Ingefära & citron

Man kan lindra med tabletter av olika slag, men frågan är hur mycket man påverkar skeendet? Idag är jag hemma för andra dagen med förkylning, ont i kroppen och jag vet inte vad… och även om jag vilade hela dagen igår och tyckte mig vara “snäll” emot mig själv, så mår jag inte bättre idag, snarare tvärtom.

Ingefära och citron ska göra susen!Då har jag ändå vilat och sovit igår under flera perioder. Sover mer nu än när jag är helt frisk, men det verkar inte spela någon roll.

Idag måste jag släpa mig till butiken och då ska jag investera i ingefära och citron efter ett tips från en arbetskamrat. Det har jag faktiskt aldrig testat, så kanske är det lösningen som passar för mig?

I morgon är det final i melodifestivalen. Jag och Elias har biljetter dit. Han är också sjuk och hemma från skolan. Tror att han är på bättringsvägen i sin förkylning.

När jag tänker lite andligt på min situation, så är nog detta min kropps sätt att säga åt mig att coola ner, slappna av och ta det lugnt. Tänka till och vara i nuet.

Melodifestivalens final är någonting jag inte vill missa! Har ju investerat en del i evenemanget och sen vill jag ju se finalen live! Det är en speciell upplevelse och är bra mycket roligare än att sitta framför TV:n. Så det är bara att proppa i sig tabletter, ingefära och citron och ha en positiv inställning!

Oscar Zia och hans “Human” vill jag se live!