Maja har blivit stor. Häromdagen började hon att löpa. Det är alltså dags för kastrering. Maja fyllde 9 månader den 15 februari eftersom hon föddes den 15 maj 2015.

Maja löper

Tänkte mig en tid hos smådjurskliniken på Ultuna, men efter samtalet med damen så vete sjuttsingen om jag har lust att ta dit Maja.

För när jag frågade om en tid för kastrering fick jag ett snabbt svar att mars var fullbokat och att jag skulle återkomma om två veckor. När jag då undrade om hon inte kunde boka in mig i april, så gick inte det nu eftersom de inte hade fått det tidschemat?

Va? Lever vi på 80-talet eller?

Trodde allt låg i datasystem nu och att man kunde boka mer än en månad i förväg, men icke. Det gick absolut inte för sig. Så jag fick ingen tid och uppmanades att ringa igen om 14 dagar. Har väl aldrig hört talas om något mer stelbent och märkligt system!

Jakt på tid fortsätter i morgon, på andra ställen än smådjurskliniken i Ultuna.

Maja och Felix

Maxi och Felix är själva kastrerade och de undrar väl vad Maja håller på med nu när hon ylar och låter en del. Men som ni ser, så fick hon i alla fall en puss av Felix. (;-)

Felix och Maja

Felix har slutat att fräsa efter Maja. De fungerar bra ihop numera, även om de inte ligger nära när de ska sova.

Maxi och Felix fyller 12 år den 15 augusti.