Glädjens dag

2016-02-11

På kvällen firades Johan på sin 25-årsdag! En 12-årig Glenfiddich var min gåva och en extern hårddisk fick han av Anna och Tofflan. Vi fikade gott och umgicks ett par timmar.

Stort grattis Johan på din dag och nu håller jag alla tummar jag har för dig inför det som komma skall! Det är din tur nu!

2016-02-11

Tidigare under dagen så hade vi webbflyttverkstad på jobbet. Den första dagen av två är avklarad och det gick bra för mig att tala inför alla deltagare. Det var precis som om jag satte på mig en glasbubbla och sen bara körde. Visst, jag kom av mig ibland och stammade till, men det gjorde liksom ingenting.

Kollegorna var underbara och vårt samspel fungerade bra. Ibland så hade jag lite svårt att förklara vissa saker, men på något sätt så löste det sig ändå. Fick också hjälp av nationell nivå och Per med en del frågor vi hade. Det var ett fint stöd.

En glädjens dag. En 25-åring firades och en första dag på webbflyttverkstaden där jag klarade av att prata inför folk utan att tappa det helt.

2 svar till “Glädjens dag”

Kommentarsfunktionen är stängd.