Jättecentra & mellotajm!

Clabbe skjutsade mig till Gränby Centrum idag så att jag skulle kunna storhandla. Storhandla och storhandla… det blev främst en massa kattsand och en bal med toalettpapper som väl kan gå under den kategorin.

2016-02-06 Gränby Centrum

Först så gick vi runt i hela centrat. I och med att jag inte har egen bil sedan flera år så är jag väldigt sällan i Gränby Centrum och det har förändrats mycket de senaste åren. Vi hittade en karta på en vägg och utbyggnaden är inte klar än på långa vägar…

2016-02-06 Gränby Centrum

Det byggs hela tiden och på den här kartan så var det en del byggnader som ännu inte är på plats.

Jag tycker Gränby Centrum är för stort. Jag blir bara villrådig när jag går omkring i centrat och det är alldeles för mycket liknande affärer för min smak såsom kläd- och skobutiker. Hur kan alla gå runt ekonomiskt?

2016-02-06 Gränby centrum

En trevlig presentbutik hittade vi i alla fall. Men väldigt ofta är det kantigt, sterilt och ingen mysig atmosfär tycker jag. Det är för stort och för mig blir det bara kaos i det inre om jag går omkring för länge. Trivs inte alls i detta stora centra någon längre tid.

2016-02-06 Barista Gränby centrum

Efter att ha gått ut med kassarna till Clabbes bil så gick vi tillbaka in för att käka lunch. Stället hette Barista och priserna var humana. Helt ok att sitta en stund och se människor passera in och ut.

Var på osedvanligt bra humör och vi avhandlade som vanligt både högt och lågt. När vi kom hem till mig så bjöd jag på fika. En trevlig eftermiddag med Clabbe. Som vanligt alltså. Vi umgås nästan mer nu än när vi jobbade ihop. Eller så är det på det viset att när vi väl umgås så gör vi det intensivare eller hur jag ska förklara. Så att det känns som ofta, fast det kanske inte är det?

Strunt samma, det är alltid kul att träffa honom och prata om livets gåtor. (;-)

Nu har jag lyssnat lite på bidragen inför kvällens första delfinal i Melodifestivalen. Gillar Robin Bengtsson och Ace Wilder bäst, så de hoppas jag går direkt till finalen!