Kärlekens urkälla

2016-01-25 Jace

Snart är han tre månader, den fina grabben Jace. Han och hans moder var på besök igår tillsammans med Linn och vi åt middag tillsammans.

Det var så roligt att få träffa dem igen. Tiden går ju så fort. Att titta in i hans ögon och när han så att säga “besvarar” blicken, då är det som att titta in i kärlekens urkälla eller hur jag ska förklara det. Så mycket värme och godhet på en gång och jag kan inte sluta att le. Han är fin han, Jace och en viktig själ för många.

2015-01-26 Medalj

Smicker fungerar på mig. Denna fina medalj fick jag idag av M på jobbet och hon fick mig direkt. Som sagt, smicker fungerar på herr Olsson. Tack för värmen!

Två intensiva dagar på jobbet. Två intensiva dagar som kommer. Tror jag i alla fall. Going with the flow… going with the flow…