Besök hos syster

2015-12-27

En ängel hos syrran. Elias och jag tog bussen för middag och fika.

2015-12-27

Syrran har en fåtölj som påminner om svunna tider. Fotpallen icke att förglömma.

Köksgeråd samt en stor handduk väntade på mig. Syrran hade bytt ut presenten när jag fyllde år mot dessa prylar. Så nu blir det utrensningar i köksskåpen. Bland annat kommer de gamla kaffemuggarna att bytas ut.

2015-12-27

När vi gick in i syrrans port så föll de första snöflingorna och ett par timmar senare när vi skulle hem så låg det ett litet tunt vitt täcke på backen.

Det tog oss en timme åt vardera håll samt så fungerade inte övergången på bussarna. Men jag orkar inte tjafsa om de extra kronor som jag tvingades att betala, även om det retar mig lite att det blev så dyrt som det blev. Det är ju som att resa till Sthlm numera att bara besöka en syster i Uppsala.

Idag blir det kastardag med Klappharparn. Han ställer upp med bil som ska ta det jag vill bli av med till återvinningsstationen. Det är skönt att kasta saker som bara står i vägen och samlar damm.