Annandagen 2015

Annandagen 2015

Frida gav mig dessa underbara kattavlor i julklapp. Nu sitter katterna på plats i vardagsrummet.

Annandag jul 2015 började med en joggingrunda. Det känns så skönt att nu kunna springa utan smärta. Känner mig inte alls begränsad i vänsterbenet längre. De skor jag nu har är perfekta för mig. Det är inte alls att överdriva att just den här aktiviteten håller saker och ting i schack

Annandagen 2015

Delar av familjen kom sedan på eftermiddagsfika. Det var mysigt att träffa Linn och Anna igen. Ellet kom till mig igår så han var redan på plats. Maja ville också vara med i gemenskapen.

Annandagen 2015 Groupies

Försökte mig på en så kallad groupies, men det vete fan om det blev någon succé…hehehe

Annandagen 2015

När jag och Anna gick skilda vägar så sparade jag en massa gamla pärmar. Många var det och den äldsta var ända från 1997. Vi gick tillsammans igenom de pärmar som var 10 år eller äldre.

Minnenas allé och en del tankar blev det. Det var skönt att vi kunde göra detta tillsammans så att ingenting viktigt kastades. Nu har jag “bara” kvar pärmar från de sista åren i vårt äktenskap som inte är äldre än 10 år. De får vi gå igenom en annan gång eftersom detta tog sin lilla tid.

Annandagen 2015 Maja

Skämmer bort Maja? Inte jag inte… (;-)

Idag står besök hos syster på programmet. I morgon kommer Clabbe. Att göra saker är viktigt. Umgås och försöka vara så social som det bara går. Motsatsen får mig bara in i ett passivt hörn, där jag inte hör hemma längre.