Varm i hjärtat

Träffade världens goaste grabb idag, Jace en månad gammal. Han var lugn och harmonisk och tillsammans med hans moder fikade jag och pratade igenom tillvaron och hur landet ligger just nu.

2015-12-03 Jace

Med Jace kändes det självklart att jag skulle hålla honom en stund. Tyckte visst att vi fick ögonkontakt en stund och det var så häftigt.

2015-12-03 Jace

De ögonen alltså… blir så varm i hjärtat när jag tittar på bilden.

Allt är så självklart eller hur jag ska uttrycka det när jag snackar med Caroline, det är liksom inga skygglappar på alls och det är allt lite märkvärdigt att det är på detta viset. Berättar om saker som jag näppeligen skulle prata med så många om. Det är en gåva att det finns sådana själar runtom mig i dessa tider.

För att få ihop denna fikastund så jobbade jag endast förmiddag. Det var skönt att kunna åka hem vid lunchtid och det positiva med mitt jobb är just den flexibilitet som finns i att kunna styra så pass mycket över sina arbetstider, så att man kan pussla ihop sådana här mysiga träffar då och då.

Varm i hjärtat denna mörka årstid.