Vardagsrutiner

Hade skrivit världens post om vardagsrutiner och varit ganska detaljerad över hur en vanlig dag ser ut för mig. Men sen så slogs jag av tanken (som jag ofta gör numera när det gäller att skriva om mig själv här på bloggen) att vem fan är intresserad av sådant?

Det är dessa tankar som gör att min bloggs framtid är oviss, åtminstone när det gäller ord om mig själv. Visst kan jag fortsätta med katterna, Madonna och sådant som går under benämningen torrbloggning. Ni hör ju själva, inte det heller är ju intressant för så många, det är vad jag tror jag i alla fall… bloggandet känns ganska beige överhuvudtaget.

Så vardagsrutiner blev det inte som rubriken signalerar, utan ett konstaterande av att olusten att dela med sig av sig själv fortsätter att hålla i sig.

Nu går vi snart in i november och hade jag inte Madonna då att se framemot, då hade mörkret varit totalt, på många plan. Ni som följt mig länge vet vad jag tycker om månaden november…

Nu raderade jag inte orden om min vardag, utan jag sparade dem i ett dokument med namnet Livsboken. Ett dokument som blir allt ordrikare…